wrapper vakantieverblijven huisjes nederland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Ees

Meer informatie / reserveren:

www.bedenbreakfast-ees.nl

Vakantiehuisje Bed & Breakfast Ees
Dorpstraat 41, 9536 PC EES
Tel. 06-15098339
of 0599-234964Vakantiehuisje/appartement

Het vakantiehuisje is nieuw ingericht en gelegen achter het woonpand met een eigen ingang, direct gelegen aan de siertuinen en geeft uitzicht over het weiland.

Het vakantiehuisje heeft een woon-zit gedeelte met een royale keuken en een loungezit voorzien van een LCD televisie en een openhaardblok. Het huisje is geschikt voor vakantiegangers, zaken mensen, sporters,en mensen die van de natuur en rust houden. Wandelen en fietsen kunt u via diverse routes van uit deze accommodatie doen. Ook is het geschikt om in alle rust en ongestoord een nota of een bedrijfsstuk uit te werken.

De keuken is volledig uitgerust met een koelkast/gasstel met oven/ warm en koud water, Pannenset met toebehoren, enz. Het verblijf heeft 1 slaapkamer van plm. 18 m2 met 2 goede eenpersoonsbedden en u heeft een eigen ingang Een extra bed of kinderbedje kan zo nodig worden bijgeplaatst. Verder is het huisje voorzien van een toilet met ruime uitgebreide douche en wastafelmeubel.

Het totale vakantiehuisje is voorzien van centrale verwarming. Het gebruik is inclusief gebruik van gas, water en elektra en linnenset. Bij meerdere personen kan ook worden uitgeweken naar het Bed en Breakfastgedeelte.
Vroegtijdige boeking is van belang!