wrapper guesthouses belgie luxemburg

Overzicht    Vorige    Volgende    

Sint-Maria-Latem


Meer informatie / reserveren:
of Tel. 0032(0)55495672

Gelegen in de Zwalmstreek, in het midden van de Vlaamse Ardennen. Een uitdaging voor de fietsers met zijn vele bekende heuvels uit de finale van de Ronde van Vlaanderen.

In een streek waar de natuur het nog voor het zeggen heeft, langs de fietsroute de watermolen route, op 100m van de Ijzerkotmolen en de Zwalmbeek. 5 watermolens liggen binnen de 2 km van het gastenverblijf.

Het gastenverblijf ligt langs de flanken van één van de talloze "bergen" in deze streek gekend onder de naam "Latemberg" in het dorpje Sint Maria-Latem en heeft daaraan zijn naam te danken. Sint-Maria-Latem ligt op enkele kilometers van Oudenaarde en op 25 km van Gent.

Het gastenverblijf heeft 3 ruime gastenkamers met aparte badkamers, zithoek met tafel en LCD TV. In het gemeenschappelijk deel wordt het ontbijt geserveerd. Er is tevens een living met TV en keuken voor de gasten (frigo,kookplaat, microgolf,..). Het ganse gastendeel is afgescheiden, zodat Uw privé en rust verzekerd zijn.

In de tuin kan U genieten van een ruim terras. Barbecue en dergelijke behoren tevens tot de mogelijkheden. Parking voor het gastenverblijf. Fietsen te huur in het verblijf in samenwerking met Wheelpalace.