wrapper vakantieverblijven huisjes nederland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Wijckel

Meer informatie / reserveren:
www.vakantiewoningdecoehoorn.nl
Menno van Coehoornweg 12
8563 AD Wijckel
Telefoon: 0514-604998
Mobiel: 06-44282023
E-mail: info@vakantiewoningdecoehoorn.nl

Gaasterland is een prachtige bosrijke gemeente, waarbij de natuur wordt afgewisseld door bossen en meren. Er is een fietsroutenetwerk aangelegd met vele geasfalteerde fietspaden.
Het Slotermeer ligt achter ons, waar heerlijk kan worden gezwommen en gevist of gevaren. Bootjes kunnen in de nabij gelegen plaatsen worden gehuurd. Maar ook de Fluessen en het IJsselmeer zijn heerlijke waters waar u op of aan kunt vertoeven. Op de fiets of de auto kunt u de mooie kleine dorpjes als Nijemirdum en Oudemirdum passeren. Koudum, Hindeloopen, Workum en Bolsward mogen ook niet missen in uw programma.

Wij hebben een vrijstaande vakantiewoning op ons erf staan. De rust en de ruimte en een royaal terras waarop u 's ochtends al heerlijk van uw ontbijt kunt genieten. De woning is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.
Beneden verwarmd door middel van c.v. en vloerverwarming, maar u kunt ook de houtkachel gebruiken voor de lekkere warmte of de gezelligheid.

Onderstaand een idee van de indeling en inhoud

Beneden:
Een ruime kamer met een zit- en eethoek; televisie, dvd en radio/cd speler.
Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor de eventuele tafelstoel en box. Deze kunt u kosteloos lenen. Een 2-persoons slaapkamer. Een volledig gerenoveerde keuken met vaatwasser bordeaurood, hal, douche, toilet en wastafel
(badkamer volledig gerenoveerd)
Boven:
Een 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden en een ledikantje. Het is ook mogelijk het ledikantje beneden in de slaapkamer te plaatsen.
Buiten:
Een zonnig terras met een veranda voor het heerlijke ontbijtje.
Zandbak, speelhuisje, schommels etc.

Wij verzorgen in samenwerking met de rijwielhandelaar de mogelijkheid tot het huren van fietsen, welke bij uw vakantiewoning worden afgeleverd en weer opgehaald, op elke dag wanneer u dat wilt.