wrapper groepsaccommodaties nederland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Kessel

Meer informatie / reserveren:
Tel. 077- 4621358

Op de grens van Noord en Midden Limburg ,tussen Venlo en Roermond in het land van Peel en Maas ligt het pittoreske dorp Kessel langs de Maas.
Hier in dit mooie historische maasdorp vindt u op ca.1 km onze Groepsaccommodatie / Camping “De Oda Hoeve” welke in 2001 is opgericht.

Het is een nieuwe groepaccommodatie (2008) voor 24 personen. Er zijn 3 slaapkamer een grote en 2 kleinere het zij stapelbedden en een kamer gewone bedden.
Veder is er een grote keuken met kookeiland en heel grote woonkamer met TV en Radio en op de camping hebben we ook nog een recreatie ruimte met biljard,dartbord,jeu de boules baan,groot grasveld voor te voetballen Verder organiseren wij huifkartochten, workshops en excursie.

In een bosrijke omgeving dichtbij het natuurgebied “Slawin” en de Heldense bossen ligt camping “de Oda Hoeve” achter onze boerderij,waar asperges en prei wordt geteeld.
U kunt daar gebruik maken van de vele fiets en wandelroutes (knooppuntensysteem) om een mooi stukje Limburg te ontdekken.

Op onze website willen wij U graag laten zien wat onze camping met zijn omgeving te bieden heeft en waar wij U graag van harte welkom heten.