wrapper vakantieverblijven huisjes nederland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Luttenberg

Naast een camping zijn er 3 vakantie accomodaties te huur bij De Huttert. De accomodaties liggen vlakbij het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland" op een kleine minicamping (leuk voor de kinderen). Het dorp telt 2200 inwoners en ligt tussen Raalte en Hellendoorn aan de voet van de Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

Een gebied met on-Nederlandse vergezichten over grote golvende heidevelden en uitgestrekte bossen. Salland is een streek van mooie dorpjes, de oude Hanzestad Deventer, monumentale boerderijen, molens en statige herenhuizen. Een prachtige combinatie van cultuur en natuur.

De 3 accomodaties liggen naast de camping, gescheiden door het parkeerterrein. Er zijn 2 onderkomens voor 4 personen en 1 groter huis voor 6 tot 10 personen

Twente Stee

Dit appartement heeft 2 slaapkamers (1x 2 persoonsbed en 2x1 persoonsbedden). De keuken is compleet met vaatwasser, combimagnetron, koffiezetter en potten en pannen. Het appartement is helemaal nieuw. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. Het is mogelijk om ook het naastgelegen appartement (Salland Stee) te huren waardoor u met een groep van 8 personen kunt verblijven. Meer informatie op onze website.

Salland Stee

Dit appartement heeft 2 slaapkamers (1x 2 persoonsbed en 2x1 persoonsbedden). De keuken is compleet met vaatwasser, combimagnetron, koffiezetter en potten en pannen. Het appartement is helemaal nieuw. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. Het is mogelijk om ook het naastgelegen appartement (Twente Stee) te huren waardoor u met een groep van 8 personen kunt verblijven. Meer informatie op onze website.